Νίκος Πουρνάρας Ε.Τ.Ε.Π.

Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

New Article

Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article Content of my article

Διαχείριση του Blog

Ο καλύτερος τρόπος να βρεις μια τέτοια υπηρεσία είναι να δεις σε blog που συχνάζεις αν έχουν κάτι αντίστοιχο. Συνήθως μαζί με τα αποτελέσματα γράφει και το όνομα της υπηρεσίας, και αν πας στην ιστοσελίδα τους, θα έχει οδηγίες πώς να το περάσεις στο δικό σου Blog. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι καθόλου με αθλητικά και δεν read more »

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο προσωπικό σας blog. Το ΚΛΔ του ΑΠΘ παρέχει εδώ και χρόνια τη δυνατότητα στα μέλη του ΑΠΘ να διατηρούν προσωπική ιστοσελίδα σε διεύθυνση του Πανεπιστημίου. Οι δυνατότητες όμως περιορίζονταν σε τυποποιημένες (template) σελίδες ή στατικές σελίδες (HTML) κατασκευασμένες από τον ίδιο τον χρήστη, εφόσον είχε εμπειρία με κάποιο λογισμικό webpage editor (π.χ. Frontpage, read more »

Εργαστήριο 29/4/2015

Σήμερα στο εργαστήριο θα δούμε πως μπορώ να ενεργοποιήσω το δικό μου blog στο AUTH.gr Η πλατφόρμα ΑΠΘ eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web read more »

Μάθημα στο Εργαστήριο

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το μάθημα θα γίνει στο εργαστήριο

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων