1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Ηθικής και Βιοηθικής: “Το φυσικό και το τεχνητό υπό το πρίσμα των αναπαραγωγικών και βελτιωτικών τεχνολογιών” (Φωτογραφικό υλικό)

Posted by Miltiadis Vantsos;Μιλτιάδης Βάντσος in Διοργάνωση σεμιναρίου / συνεδρίου | Tagged , , , , , | Leave a comment

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Ηθικής και Βιοηθικής με θέμα “Το φυσικό και το τεχνητό υπό το πρίσμα των αναπαραγωγικών και βελτιωτικών τεχνολογιών”, το οποίο διοργανώσαμε από κοινού με την Αναπλ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας κ. Ελένη Καλοκαιρινού σε αμφιθέατρο του ΚΕΔΕΑ στις 8-10 Δεκεμβρίου 2017.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν 50 εισηγήσεις από φιλοσοφική, θεολογική, ιατρική, νομική και ψυχολογική άποψη, μεταξύ των οποίων και δύο διακεκριμένων καθηγητών από το εξωτερικό, της καθηγήτριας φιλοσοφίας κ. Ruth Chadwick και του καθηγητή ευαγγελικής ηθικής κ. Georg Pfleiderer.

Όλες τις εισηγήσεις του συνεδρίου μπορεί να τις παρακολουθήσει κάποιος στην ιστοσελίδα https://www.auth.gr/news/conferences/24805

Για το πρόγραμμα και τις περιλήψεις των εισηγήσεων βλ. στην ιστοσελίδα του συνεδρίου medical-ethics.web.auth.gr

IMG_2775 (1)IMG_2771 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2773 (1)image1-2

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>