Καλωσήρθατε στο προσωπικό μου blog

Παναγιώτης Κουμαράς

Παναγιώτης Κουμαράς

Γεννήθηκα  στο Χρυσοβίτσι  της Αρκαδίας το 1952. Μεγάλωσα στην Ερμιόνη, στον Πόρο  και στο Χρυσοβίτσι. Πέρασα στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 1970. Στο ίδιο Τμήμα διορίστηκα και δούλεψα ως βοηθός στο εργαστήριο Πυρηνικής Φυσικής από το 1977 μέχρι το 1981. Το Σεπτέμβριο του 1981, για λόγους συνυπηρέτησης με τη σύζυγό μου, πήγα με μετάταξη στο Γυμνάσιο της Νίκαιας της Λάρισας. Στο Γυμνάσιο παρέμεινα μέχρι το 1990. Τον Ιανουάριο του 1991 διορίστηκα ως Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, όπου και ως καθηγητής από το 2003, υπηρετώ μέχρι σήμερα με γνωστικό αντικείμενο: «Διδακτική με έμφαση στην πειραματική διδασκαλία και τα διδακτικά μέσα».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στο τηλέφωνο του γραφείου 2310-991215 ή στο e-mail: koumaras@eled.auth.gr ή να με συναντήσετε το γραφείο μου (712) που βρίσκεται στον έβδομο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής.

Τα διδακτικά και ερευνητικά μου ενδιαφέροντα εστιάζονται στους τομείς:

Πατώντας σε κάθε περιοχή έχετε στη διάθεσή σας εργασίες μου, βιβλία, άρθρα και διδακτορικά που επέβλεψα από την αντίστοιχη περιοχή

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Σχολιάστε