Σκοπός του Blog

Η PHP είναι μια εύκολη γλώσσα που δέχεται πολλά hackαρίσματα.

Σε αυτό το Blog θα δούμε την php ως κάτι απλό, που μπορεί να του κάνει χρήση ο καθένας.

Η ιδέα μου ήρθε στον ύπνο μου μετά από χρόνια βαθιάς μελέτης στο προγραμματισμό. Intelligent C προγραμματίζεις όταν δεν χρησιμοποιείς Classes σε οποιαδήποτε γλώσσα. Έτσι χρησιμοποιείς κάτι ποιο Intelligent από την C αλλά γράφεις σε γλώσσα C, με τους ίδιους κανόνες.

Intelligent C

Ως Intelligent C ορίζετε (πειραματικά) ο προγραμματισμός σε οποιαδήποτε γλώσσα που δεν κάνει χρήση των Classes. Ο προγραμματιστής χρησιμοποιεί μόνο functions. Αυτό κάνει τον κώδικα που συγγράφετε ποιο μικρό, ποιο εύκολο και ποιο γρήγορο.

Υπάρχουν κανόνες που είναι κοινές σε όλες τις γλώσσες και είναι ίδιες.

Αν τις απλοποιήσουμε μπορεί να γίνουν functions στην βιβλιοθήκη. Η επικοινωνία με τη βάση δεδομένων είναι ένα δύσκολο κομμάτι που απλοποιήτε με το db framework.

Κάθε οντότητα, στοιχείο ,στη βάση δεδομένων έχει μοναδικό κλειδί. Έτσι μπορούμε να το καλέσουμε με μια απλή function από τη βιβλιοθήκη οποιαδήποτε field από τη βάση δεδομένων.

Σε αυτό το blog θα αναλύσω την Intelligent C και θα την παρουσιάσω σε γλώσσα PHP. Απλό είναι να δεις μια εφαρμογή στο νετ : Εμφάνιση, Κώδικας, Βάση δεδομένων.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>