Δείγμα σελίδας

Αυτή είναι μια σελίδα (page) στο blog σας. Οι σελίδες είναι ένα είδος πιο μόνιμου περιεχομένου σε σχέση με τα άρθρα. Ενώ τα άρθρα (posts) συνήθως φιλοξενούν κάτι επίκαιρο, σημαντικό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (π.χ. εντυπώσεις από το συνέδριο), οι σελίδες (pages) αφορούν κάποια πληροφορία που είναι πάντα σημαντική και επίκαιρη για εμάς (π.χ. Το Βιογραφικό μου). Για αυτό το λόγο και ανάλογα με το theme που θα επιλέξετε, οι σελίδες προβάλλονται κάπου κεντρικά στο blog (π.χ. στο μενού) και δεν είναι κυλιόμενες, ούτε αρχειοθετούνται χρονικά.

Σε αυτό το προεπιλεγμένο theme, κάτω από τη φωτογραφία και δίπλα στην επιλογή “Home”, μπορείτε να δείτε την επιλογή “Sample Page” που αφορά στην τρέχουσα σελίδα που διαβάζετε και μπορείτε φυσικά να την τροποποιήσετε ή να προσθέσετε και νέες σελίδες από το διαχειριστικό περιβάλλον.
Για να μπείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον επιλέξτε στα δεξιά την επιλογή Σύνδεση ή Site Admin ή Log in.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>