Εξετάσεις

 

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

-Υποχρεωτικό Μάθημα Δ” Εξαμήνου: Εισαγωγή στην Παιδαγωγική (κωδικός: 404).  Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ημερομηνία εξέτασης καθώς και για την εξεταστέα ύλη του εν λόγω μαθήματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

* * *

-Κατ” Επιλογήν Υποχρεωτικό Μάθημα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Ε” Εξαμήνου: Παιδαγωγικές Θεωρίες Μάθησης και Αγωγής (κωδικός: 2095) – Β” Μέρος: Θεωρίες της Αγωγής και της Παιδείας.  Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ημερομηνία εξέτασης καθώς και για την εξεταστέα ύλη του εν λόγω μαθήματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

* * *

-Κατ” Επιλογήν Υποχρεωτικό Μάθημα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Ζ” Εξαμήνου: Διδακτική Βιβλικών, Πατερικών, Λειτουργικών και Δογματικών Κειμένων στο ΜτΘ (κωδικός: 2097). Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ημερομηνία εξέτασης καθώς και για την εξεταστέα ύλη του εν λόγω μαθήματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

* * *

-Κατ” Επιλογήν Υποχρεωτικό Μάθημα: Γλώσσα και Σύμβολο στη Διδασκαλία του Μαθήματος των Θρησκευτικών (κωδικός: 2056) (Συνδιδασκαλία: Καθηγήτρια Ά. Κόλτσιου-Νικήτα & Επικ. Καθηγητής Αθ. Στογιαννίδης). Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ημερομηνία εξέτασης καθώς και για την εξεταστέα ύλη του εν λόγω μαθήματος κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.